Mission I'm-Possible

Impossible of I'(a)m-possible?

Wie had dat ooit gedacht? Iets wat een jaar geleden nog onmogelijk leek, heeft nu een jaar later duidelijk gemaakt dat àlles mogelijk is zolang je er maar zelf in gelooft!

199 boeken, 6 boekvoorstellingen, 2 signeersessies, 2 opnames van mijn boek in de bibliotheken van Bilzen en Genk, 3 lesdagen voor het 6de middelbaar in het Heilig-Graf Instituut, 3 dagen op een beurs in Beringen, 36 handbags, 3 fotoshoots met 2 expo's van de SULTANE portretten, meerdere lunchmeetings, 1 netwerk-event bij de VRT en 1 bij Unizo Vrouwelijke Ondernemers, een meet & greet met Ish Aït Hamou en Jan Leyers, 1 reportage voor een student journalistiek, 1 debat tijdens de Nacht van de Bib, 2 krantenartikels in HBVL en De Standaard, 1 tv interview bij TVL, 1 theaterproductie in de maak, 1 auditiemoment voor 40 geïnteresseerden, 10-tallen vergaderingen met de kerngroep van het theaterproject, 420 volgers op de fb-pagina, geweldige reviews en complimenten zowel op bol.com als op fb en talloze gesprekken met lezers en bezoekers waar ook ontzettend veel nieuwe, warme vriendschappen en samenwerkingen uit zijn ontstaan..

Een FAN-TAS-TISCH jaar was het!! En het is nog niet gedaan, de saga continues en de missie om de polarisatie tegen te gaan blijft zich verspreiden hetzij door mijn boek, hetzij door de handbags en binnenkort ook de sweaters in het straatbeeld. Respect en begrip voor elkaar kan enkel groeien door een open dialoog. En net door deze communicatie kunnen verbindingen ontstaan en bruggen gebouwd worden die de diversiteit in de samenleving omarmen en ieder in zijn/haar waarde laten.

Deze onvergetelijke reis heeft nog meer leuke plannen voor het komend jaar! Wil je op de hoogte blijven, volg dan zeker de fb pagina en deze blog ;-)

Alvast mijn eeuwige gratitude voor iedereen die een kleine of grote bijdrage had en deze reis zo ongelooflijk formi-tastisch heeft gemaakt!

Let LOVE Rule. Always!

Özlem


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Hey Özlem, ik denk dat ik een van de eersten was die een boek heeft gekocht, die 200ste boek zal dus niet voor mij zijn ;-) Ik wens je nog veel succes met al je activiteiten en voorstellingen. Je doet dat goed! groetjes, Erik
Persoons Erik, op 17-06-18
Dank je! :-)


-running DIVA on pink sneakers-

~L.E.G.A.C.Y.~

Ma(S)kers

De Ware Gezichten

BE MERAKI